Arctic Okanagan

Arctic Okanagan

Ta med din bästa spa-upplevelse hem och se familj och vänner flockas runt oasen i din trädgård!

Arctic Spas är kända för två saker - att tillverka världens bästa spabad för kallt klimat och att sprida glädje vart vi än beger oss. Om man reser till tropiska klimat är det härligt att kunna simma direkt fram till baren! Men det är faktiskt ännu bättre att kunna glömma resans alla besvärligheter och njuta av vår nyaste allväderspool, Okanagan. Okanagan har fått sitt namn efter Kanadas semesterparadis och levereras komplett med LED-belyst bar vid vattenkanten, två stolar och till och med en ishink för att hålla dryckerna svala i sommarvärmen! Du kan välja till sittplatser för tolv personer eller fler, belysningen är fantastisk rakt igenom, här finns olika vattenfunktioner och vattenstrålar att leka i - den här allväderspoolen klarar verkligen allt.

Okanagans funktioner

• Simområde i fullängd
• Bakgrundsbelysta drinkbrickor
• Träningssystem för motströmssimning med tjudermotstånd

Övriga tillval

• Tränings- och roddutrustning

Kabinettstorlek: 436 cm x 236 cm x 129 cm

Volym: 5900 liter

Pris på begäran, ej lagervara i Europa

Serie Jetmunstycken Pumptar
Signature 33 2
Legend 45 3
Epic 61 5

Maila för pris på bad med extra utrustning som:

  • Microban/Delux Acryl
  • Dubbelvärmare
  • Ljudpaket
  • Ljuspaket
  • Appstyrning
  • Spaboy, automatiserat saltreningssystem

SkyFall - Fog generator

SkyFall® Fogger genererar och avger en behaglig dimma på vattenytan i ditt Arctic Spa. Utan att brusa eller skvätta som konventionella vattenfunktioner, tillför SkyFall en dramatisk men ändå lugnande känsla till din spaupplevelse.

SkyFall, bakgrundsbelysning med LED-lampor som ändrar färg, accentuerar den stilla rörelsen hos dimman, och följer rytmen hos dina andra ljuskällor.

Spa Boy - Glöm testremsor och glöm den manuella doseringen eller justeringen av sanitetsmedel.

Spa Boy tar sig an ett av de främsta bekymren för människor som har pool och spabad: vattenunderhållet. Spa Boy förändrar bilden totalt, vattenskötsel mäts nu automatiskt med sensorer som är så känsliga att de får användas i medicinsk utrustning. Resultaten överförs till styrcentralen och visas i lättläst format på spabadets display, i appen och på din Arctic Spa webbportal.

Dessutom integreras Spa Boy i Onzen saltvattensystem och justerar sanitetsmedlet automatiskt! Resultatet? Alltid klart, säkert spabadsvatten som luktar och känns fantastiskt, med absolut minimal ansträngning.

Läs mer om appen här!

Arctic Spas kabinetter

Arctic Spas Exklusiva färger på ytskikt

Arctic Spas färger på ytskikt

Kontakta oss för offert

© Copyright Arctic Spa Gävle