Arctic Ocean

Arctic Ocean

Ocean erbjuder maximal njutning tack vare fler simspafunktioner än vad övriga allväderspooler har. Oceans terapeutiska potential berikas av dess anpassningsbarhet i form av flera unika munstyckeskonfigurationer.

Specifikationer

Bredd: 236 cm
Längd: 436 cm
Höjd: 129 cm
Volym:5900 liter

Serie Jetmunstycken Pumptar
Signature 33 2
Legend 45 3
Epic 61 5

Maila för pris på bad med extra utrustning som:

  • Microban/Delux Acryl
  • Dubbelvärmare
  • Ljudpaket
  • Ljuspaket
  • Appstyrning
  • Spaboy, automatiserat saltreningssystem

Det finns åtta unika modeller att välja mellan beroende på ditt behov av motion, hälsa, familj och vänner eller en kombination av dem alla.

Allväderspooler / Swimspas från Arctic Spas

Den största medlemmen i Arctic Spa-familjen har många av swimmingpoolens fördelar i kombination med de avkopplande egenskaperna i ett familjespabad.

Ett swimspa är vanligtvis väldigt dyrt i drift, men nu finns äntligen ett energisnålt swimspa baserat på Arctic Spas unika Heatlock® isoleringssystem. Bäst och energisnålast på marknaden! Ett mycket prisvärt kvalitetsspa.

Arctic Spas swimspa byggs med samma teknologi och kvalitet som traditionella Arctic Spas spabad.

Alla Arctic swimspa tillverkas med kanadensiskt rödcederkabinett eller komposit Forever FlexTMunderhållsfria kabinett samt skrov i platinum swirl-vit färg.  Fler tillval som finns är sim- och träningssystem, ytterligare sittplatser och en inbyggd bar för hälsodrycker eller social samvaro.


Kraftfull dubbelvärmare

Med tillval av dubbelvärmare får du bättre effekt och bekvämare badupplevelser.

Värm upp ditt swimspa fortare, få snabbare reaktion vid temperaturjusteringar och viktigast av allt så håller det temperaturen stabil under längre tid vid användning, även vid kallt väder.

Vill du svalkas vid varma sommardagar eller sänka vattentemperaturen för hård träning? Arctic Spas swimspas kommer som standard med ett aktivt kylningssystem som håller ditt spavattentemperatur mer stabilt och reagerar snabbare vid temperaturjusteringar. Detta utan behov av separat sommar och vinterisoleringspaneler eller lock.

SkyFall - Fog generator

SkyFall® Fogger genererar och avger en behaglig dimma på vattenytan i ditt Arctic Spa. Utan att brusa eller skvätta som konventionella vattenfunktioner, tillför SkyFall en dramatisk men ändå lugnande känsla till din spaupplevelse.

SkyFall, bakgrundsbelysning med LED-lampor som ändrar färg, accentuerar den stilla rörelsen hos dimman, och följer rytmen hos dina andra ljuskällor.

Spa Boy - Glöm testremsor och glöm den manuella doseringen eller justeringen av sanitetsmedel.

Spa Boy tar sig an ett av de främsta bekymren för människor som har pool och spabad: vattenunderhållet. Spa Boy förändrar bilden totalt, vattenskötsel mäts nu automatiskt med sensorer som är så känsliga att de får användas i medicinsk utrustning. Resultaten överförs till styrcentralen och visas i lättläst format på spabadets display, i appen och på din Arctic Spa webbportal.

Dessutom integreras Spa Boy i Onzen saltvattensystem och justerar sanitetsmedlet automatiskt! Resultatet? Alltid klart, säkert spabadsvatten som luktar och känns fantastiskt, med absolut minimal ansträngning.

Läs mer om appen här!

Arctic Spas kabinetter

Arctic Spas färger på ytskikt

Kontakta oss för offert

© Copyright Arctic Spa Gävle