ArcticAthabascan

ArcticAthabascan

Athabascan är den renaste formen av allväderspoolen. Med den största öppna vattenytan i vårt sortiment av allväderspooler erbjuder Athabascan maximalt utrymme för avkoppling och lek. Det är lätt att ta sig in i och ut ur poolen med hjälp av den enkla gjutna instegstrappan, och ett lätt upphöjt område längst fram i spabadet ger de små en paus från lek på djupt vatten. Athabascan är familjepoolen för trädgården som är tillgänglig hela året - alltid med perfekt temperatur och bara några steg från hemmet.

Kabinettstorlek: 436 cm x 236 cm x 129 cm

Volym: 5900 liter

Maila för pris på bad med extra utrustning som:

  • Microban/Delux Acryl
  • Dubbelvärmare
  • Ljudpaket
  • Ljuspaket
  • Appstyrning
  • Spaboy, automatiserat saltreningssystem

SkyFall - Fog generator

SkyFall® Fogger genererar och avger en behaglig dimma på vattenytan i ditt Arctic Spa. Utan att brusa eller skvätta som konventionella vattenfunktioner, tillför SkyFall en dramatisk men ändå lugnande känsla till din spaupplevelse.

SkyFall, bakgrundsbelysning med LED-lampor som ändrar färg, accentuerar den stilla rörelsen hos dimman, och följer rytmen hos dina andra ljuskällor.

Spa Boy - Glöm testremsor och glöm den manuella doseringen eller justeringen av sanitetsmedel.

Spa Boy tar sig an ett av de främsta bekymren för människor som har pool och spabad: vattenunderhållet. Spa Boy förändrar bilden totalt, vattenskötsel mäts nu automatiskt med sensorer som är så känsliga att de får användas i medicinsk utrustning. Resultaten överförs till styrcentralen och visas i lättläst format på spabadets display, i appen och på din Arctic Spa webbportal.

Dessutom integreras Spa Boy i Onzen saltvattensystem och justerar sanitetsmedlet automatiskt! Resultatet? Alltid klart, säkert spabadsvatten som luktar och känns fantastiskt, med absolut minimal ansträngning.

Läs mer om appen här!

Arctic Spas kabinetter

Arctic Spas Exklusiva färger på ytskikt

Arctic Spas färger på ytskikt

Kontakta oss för offert

© Copyright Arctic Spa Gävle